juni 2010

SELGER BILLIG FLOSS TEPPE!

Selger mitt 6mnd gammelt floss teppe fra Ikea i fargen sjokolade brunt. Teppet selges for 250 kr og må hentes i Oslo.C.

NEW SHIT

Kom over dennekloke ringen jeg bare måtte ha. har lenge vært på leting etter en litt stor ring jeg kan ha på pekefingeren. Kult å kombinere med både sølv og gull armbånd.Kjøpt på h&m for ca 50krC.

SUPER SWEET KJOLE FRA ONLY

Idag hadde søte kathrine denne supersweete kjolen på seg på kontoret. helt riktig i modellen med slækk topp og strikk i livet.Denne er ute i ONLY butikkene nå og kommer i to forskjellig blomster ko...

GLÆM TO THE FINGERS...

Har kommet over en ny yndling på neglelakk fronten! Jordtonen fra Chanel er sommerens og høstens store favoritt.I love!C.

WEARING WHAT...

...da var det plutselig tirsdag igjen!Skinnjakke fra Selected femmeStripete tank top fra ONLYHaremsbukse fra ONLYC.

ALT KLER DEN SMUKKE...

Idag spilte Brasil mot Chile og Lola syns det passet fint med å støtte Brasil i form av en gul Hawaii krans rundt halsen. Heia Lola!c.

WEARING THAT...

Blonde kjole fra vero ModaKort denim jakke fra ONLYSkjerf fra PiecesArmbånd fra PiecesBoots fra Din skoC.

HANDS UP, ITS LOLA TIME!

c.

LOVE IS STILL HERE...

puppy love...C.

IM BACK HONEY!

Kom over disse bildene på camillaphil sin blogg. utrolig fasinerende å se hvor flinke folk er. Dette er hentet ut fra en god gammeldags kladdebok...Min kladdebok ser ikke slik ut...!C.

NEW SHOES

Verdens beste samboer hadde med seg disse hjem til meg igår! Nå er det ingen unnskyldninger til å ikke ta seg en løpetur...C.

MAXI DRESS

Idag har jeg tatt på meg min nye millitærgrønne maxi kjole. Love it! C.

BESTSELLERS SOMMERFEST!

Oh, for en perfekt og vellykket sommerfest! Vi kjørte Hawaii teamet helt ut både med hawaii skjørt og kranser. Super stemning!God times!C.

SE HIT ALLE BLOGGERE!

Lyst å møte andre bloggere over hele verden og få en opplevelse for livet? Da har du en gylden mulighet hvis du logger den inn på ONLY.com nå!www.only.com http://www.youtube.com/watch?v=GCe11NK1xgQ...

GLOminerals selges!

Selger min ubrukte Glowminerals, pg at fargen er for mørk for meg (kjøpt over nett).Selges for 250kr.

NEW STÆSJ...

Armbånd fra PiecesLOVE IT!C.

WEARING WHAT...

Gardigan fra ONLYLyserosa skjørte fra ONLYHarem jeans fra ONLY (Kommer i august i en mørkere vask!)Skjerf fra VilaC.

SO TRUE...

MTV ANTREKK VI IKKE GLEMMER

Mtv movie awards antrekk I love:Super nice jumpsuit for de som liker å skille seg ut.Elsker den rosa feminine detaljen! Et antrekk fult av kontraster.Kjole med metaliske og futuriske detaljer. Dett...

DAGENS ANTREKK

Denimj skjorte fra ONLYBlomstrete tights fra VilaDiv tilbehør fra PiecesC.

JEG ER PÅ KKnett!

I forbindelsen med pressedagen her på Bestseller/ONLY, kom jeg på KK nett. Stor stas!http://www.kk.no/843590/plaggene-som-blir-hotte-i-hostC.

STORE DYRISKE TILBEHØR

Som jeg har nevnt et par ganger før er det en dyrisk og etnisk mote som er over oss og kommer til å følge oss inn i de mørke høst kvelder. Her vist med noen helt rå perlesmykker som minner meg mye ...

RIHANNA TAR EN MADONNA

Vi husker vel alle de spisse bh`ene som Madonna brukte i sin storhets tid. Rihanna har tatt opp igjen trenden og bruke den på en litt mer moderne og sofistikert måte.Rå dame!C.

ET PLAGG DU BØR SKAFFE DEG...

En fin stråhatt! Gjør et antrekk trendy og mer morsomt på 123. C.

GOD HELG LEMONCAKES!

Ha en fantastisk helg og bruk solkrem!C.

JUMPSUIT FOR KIDZA!

Nydelig! Marius mønster på jumpsuit til kidza. Fantastisk!Heldress fra Name It.C.

LØRDAGS INSPO

Sola skinner over store deler av Norge nå og livet er herlig!Kle deg i skjell og hvite søte snuppe kjoler. Enten om du lar skjellene gå igjen i øredobber eller kjeder, er dette en sikker sommer tre...

DAGENS ANTREKK

Idag har det vært fantastisk her i Oslo! Med sushi på et slitent flis teppe i parken ble dette dagen da sommeren startet.Topp fra GinaDenim shorts fra ONLYDiv. tilbehør og skjerffra piecesC.
hits